Η Προσέγγισή μου

Εργάζομαι ως  ειδική ψυχίατρος ενηλίκων προσφέροντας ιδιωτικά ραντεβού στο κεντρικό Λονδίνο, διαδικτυακά και στην Αθήνα για μεγάλο φάσμα  ψυχιατρικών συμπτωμάτων και διαγνώσεων. Πιστεύω ακράδαντα στη σύνδεση της ψυχικής με τη σωματική υγεία. Η προσέγγισή μου εστιάζεται στην αυτοβελτίωση με έμφαση στον υγιή τρόπο ζωής. Πιστεύω ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας προκύπτουν από έναν συνδυασμό παραγόντων όπως η βιολογία, η γενετική, οι εμπειρίες, οι ψυχολογικές τάσεις και το περιβάλλον μας.

Προσπαθώ πάντα να παρέχω τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας σε όλους τους ασθενείς μου μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης. Η ψυχο-εκπαίδευση είναι η βάση για να κατανοήσουμε καλύτερα τις δυσκολίες μας. Η φαρμακολογική θεραπεία συνδυάζεται συχνά με ψυχολογικές θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα και πρόληψη υποτροπών.

Προσφέρω εξατομικευμένη θεραπεία για να καλύψω τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες κάθε ασθενή, με τεκμηριωμένες προσεγγίσεις, αλλά και νεότερες θεραπείες.

 

Η Προσέγγισή μου

Έχοντας εργαστεί ως επικεφαλής ιατρός τόσο για το NHS όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, μου έδωσε εκτενή εμπειρία στη θεραπεία προβλημάτων ψυχικής υγείας. Προσπαθώ πάντα να προσφέρω τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας σε όλους τους ασθενείς μου μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης που εστιάζεται στην αυτοβελτίωση με έμφαση στον υγιή τρόπο ζωής. Προσφέρω εξατομικευμένη θεραπεία προκειμένου να καλύψω τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες κάθε ασθενούς, με τεκμηριωμένες προσεγγίσεις αλλά και πρωτοποριακές θεραπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Οι υπηρεσίες μου

Αρχική εκτίμηση & διάγνωση

Εξατομικευμένη θεραπεία

Εξειδικευμένες συνεδρίες

Online ραντεβού

  • fb
  • insta
  • yt

Σπύρου Μερκούρη 39, Αθήνα, 11634
+30 2107254744
info@draretipavlidou.com

Επικοινωνια