Εξατομικευμένη θεραπεία

Ως μέρος του εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου, θα λάβω υπόψη τις προηγούμενες θεραπείες που μπορεί να είχατε, τις τρέχουσες ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσετε τη φύση και το υποκείμενο πρόβλημα και τον αντίκτυπο σε πτυχές της ζωής σας. Η ψυχοεκπαίδευση παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της υποτροπής. Οι ψυχολογικές θεραπείες παίζουν σημαντικό ρόλο στο να βοηθούν τους ασθενείς να κατανοήσουν καλύτερα τις δυσκολίες τους και να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Προσφέρω σύντομες ψυχολογικές παρεμβάσεις όπως η θεραπεία CBT ή Mindfullness. Εάν υπάρχει ανάγκη για μακροχρόνια ψυχολογική θεραπεία, θα σας προτείνω την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς και θα σας παραπέμψω σε θεραπευτή. Εάν είναι απαραίτητο, θα προτείνω φαρμακολογική θεραπεία. Τα φάρμακα μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θεραπεία σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα φάρμακα θεωρούνται ως η πρώτη γραμμή θεραπείας. Ο κάθε ασθενής ανταποκρίνεται σε διαφορετικά φάρμακα και για αυτόν τον λόγο θα προσφέρω συνεδρίες παρακολούθησης για τη βελτιστοποίηση της θεραπείας σας. Διαλέγω να θεραπεύσω τον κάθε ασθενή μου με ολιστικό τρόπο με έντονη εστίαση στην ανάρρωση. Επομένως, θα σκεφτούμε μαζί για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, τη βελτιστοποίηση του ύπνου και τις συμπληρωματικές θεραπείες, εάν χρειάζεται, όπως αλλαγές στη διατροφή και άσκηση.

 

Η Προσέγγισή μου

Έχοντας εργαστεί ως επικεφαλής ιατρός τόσο για το NHS όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, μου έδωσε εκτενή εμπειρία στη θεραπεία προβλημάτων ψυχικής υγείας. Προσπαθώ πάντα να προσφέρω τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας σε όλους τους ασθενείς μου μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης που εστιάζεται στην αυτοβελτίωση με έμφαση στον υγιή τρόπο ζωής. Προσφέρω εξατομικευμένη θεραπεία προκειμένου να καλύψω τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες κάθε ασθενούς, με τεκμηριωμένες προσεγγίσεις αλλά και πρωτοποριακές θεραπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Οι υπηρεσίες μου

Αρχική εκτίμηση & διάγνωση

Εξατομικευμένη θεραπεία

Εξειδικευμένες συνεδρίες

Online ραντεβού

  • fb
  • insta
  • yt

Σπύρου Μερκούρη 39, Αθήνα, 11634
+30 2107254744
info@draretipavlidou.com

Επικοινωνια